DARA ODGOVARA SUZANI NA OPASKU: Generacija mog tate voli tvoj pornić!

Izvor: Press, 03.Feb.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARA ODGOVARA SUZANI NA OPASKU: Generacija mog tate voli tvoj pornić!

Plavokosa pevačica Dara Bubamara u poslednje vreme zaratila je sa brojnim javnim ličnostima, a sada je potkačila i voditeljku Suzanu Mančić.
Suzana je nedavno ispričala kako misli da je Darina kosa srpržena, jer je i sama bila plavuša, pa zna iz sopstvenog iskustva, a pevačica joj je uzvratila kako njen tata obožava da gleda njene porno filmove.

PROČITAJTE JOŠ:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> (FOTO) Voditeljka će se poroditi za samo nekoliko dana! A IZGLEDA FENOMENALNO!
NIKOLIJA OTKRILA: Ovo je istina o meni, Relji i bebi! Duševni mir mi je uništen!
SONJA VUKSANOVIĆ: Istina je da nekoliko puta na dan Aci pretim razvodom!
   
- Važno je da je ona vitka i mlada. Dobro izgleda, ne sprdam se. Poštujem je zato što je ona loto devojka, moj tata je nju obožavao. Ima popularne filmove iz tog vremena, to su ti pornići i rezolucija tog vremena. Generacije mog tate to obožavaju. Respekt za nju, ona je zvezda stare Jugoslavije. I dan-danas je bomba - rekla je Dara za "Scandal".
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.