Svadba Nikole Rokvića i Bojane Barović

Izvor: Poznati.info, 26.Jun.2011, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svadba Nikole Rokvića i Bojane Barović

Nikola Rokvić nedavno je kupio stan u beogradskom naselju Belvil, a u njega se uselio zajedno sa svojom izabranicom Bojanom Barović.
'U novom stanu priredio je večeru za svoju lepšu polovinu, koja je proslavila rođendan, a poklon će malo sačekati jer joj sprema nešto veoma originalno', otkriva izvor 'Kurira' blizak mladom paru.
Njih dvoje najavili su venčanje za kraj leta, jer žele da svoju ljubav ozvaniče godinu dana nakon što je ona započela >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << u rijalitiju 'Survivor'.
Izvor: Kurir
Slične, interesantne teme: Goca Tržan u velikoj depresiji Nikola Rokvic - Biografija Ekskluzivno: Ko je pobednik Vip Survivora!
Pogledaj vesti o: Bojana Barović

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.