Izvor: Svet, 26.Jun.2011, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Rokvić i Bojana Barović - svadba krajem leta!

Nikola Rokvić nedavno je kupio stan u beogradskom naselju Belvil, a u njega se uselio zajedno sa svojom izabranicom Bojanom Barović.
"U novom stanu priredio je večeru za svoju lepšu polovinu, koja je proslavila rođendan, a poklon će malo sačekati jer joj sprema nešto veoma originalno", otkriva izvor "Kurira" blizak mladom paru.
Njih dvoje najavili su venčanje za kraj leta, jer žele da svoju ljubav ozvaniče godinu dana nakon što je ona započela u rijalitiju "Survivor".

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Rokvić i Bojana Barović: Svadba krajem leta

Izvor: Svet plus, 26.Jun.2011

Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović nedavno su se uselili u stan koji je pevač kupio u naselju Belvil.

Nastavak na Svet plus...

Svadba Nikole Rokvića i Bojane Barović

Izvor: Poznati.info, 26.Jun.2011

Nikola Rokvić nedavno je kupio stan u beogradskom naselju Belvil, a u njega se uselio zajedno sa svojom izabranicom Bojanom Barović.. 'U novom stanu priredio je večeru za svoju lepšu polovinu, koja je proslavila rođendan, a poklon će malo sačekati jer joj sprema nešto veoma originalno', otkriva...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.