Survivor: U borbi za nagradu Boruka odnela još jednu pobedu

Izvor: Blic, 20.Mar.2012, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Survivor: U borbi za nagradu Boruka odnela još jednu pobedu

Peta epizoda VIP "Survivor-a" Kostarika, donela je nove prepirke, još jednu Borukinu pobedu ali i poeziju. Stanija i Aleks započele u svađu, dok je Ava dobila inspiraciju i napisala pesmu. Nove poglavice plemena su Martina i Sebastijan, a u borbi za nagradu i ovog puta pobedilo je pleme Boruka.

Početak epizode obeležila je svađa između Stanije i Aleks. Za prepirku je, prema Stanijinim rečima bila kriva bivša >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hrvatska misica.

- Aleks je došla dok smo sedeli oko vatre i iz čista mira počela da me vređa. Ničim nisam zaslužila njene uvrede - objasnila je srpska starleta.

Da medalja ima dve strane, potrdila je Aleks koja je objasnila kako je iznerviralo to što je Stanija bila zla jer je rekla kako starije gospođe ne bi trebalo da učestvuju u "Survivor" - u.

- Zgrožena sam njenom zlobom i taktiziranjem, i da sam znala kakva je, ona bi bila prva za koju bih rekla da je ne želim u svom plemenu - rekla je Aleks.

Stanija je utehu pronašla na Ognjenovom ramenu i čvrsto utonula u san. Muški deo Boruke vidno je nezadovoljan ponašanjem žena u plemenu.

- Ako u sledeća 24 časa ne promene nešto, sagradićemo im još bolji kamp na nekom drugom mestu, pa neka tamo rade šta hoće - bio je ljut Ognjen.

Jutro u Matambu proteklo je u analizi dešavanja na Plemenskom savetu. Svi takmičari su se složili da je dobro što je Jelena otišla, jer su njene svađe sa Nevenom postale nepodnošljive. Za to vreme, Jelena je na Ostrvu odbačenih, gde je rekla da je srećna što je sama, ali da jedva čeka sledećeg gosta. Kako je objasnila, sigurna je da će to biti neki njen bivši saplemenik, ali nikako ne bi volela da to bude Žare.

- Samo da ne bude onaj moron koji me je poslao u ovo pleme. Ako taj dođe ovde biće agonija. Ne za mene, nego za njega! - rekla je Jelena za Žareta.

Plemena su morala da odaberu nove poglavice. Velikom većinom glasova u Boruki to je postao Sebastian, a kod ljubičatsih Martina. Njih dvoje imaju i prvi zadatak: da pripreme plemena za novu borbu.

Aleks je teško palo što Boruka po svaku cenu hoće pobedu i oseća taj pritisak. To ju je toliko rastužilo da se rasplakala, a takvoj reakciji doprineo je i san: rekla je da je celu noć sanjala porodicu i drage ljude. Istakla je kako veoma žali što nije u drugom plemenu, i kako joj smeta tolika borba i želja za pobedom njenog plemena. Kako je rekla, drugo pleme je toplije i ljudskije.

- Nema veze što nemaju vatru, kao ljudi su topli - kroz suze je pričala Aleks.

Igra za nagradu bila je rukomet u moru, a pobednik će osvojiti opremu za pecanje ili veliku porciju sveže ribe, prema izboru poglavica. Izbor i jednog i drugog poglavice bio je oprema za pecanje.

Za golmane, poglavice su odabrale Nikolu za Matambo i Sebastian sebe, za Boruku. Ostali takmičari bili su izvođači sedmeraca. Bilo je promašaja, prečki, odličnih skokova i šuteva i na kraju je rezultat bio 12:5 za narandžaste. Pravo iznenađenje bila su dva promašaja Ognjena, koji je kako je objasnio kasnije, više mislio o tome kako da napravi "fantastičan i lep skok" nego pogodak, ali se prilikom trećeg šuta ispravio i dao gol.

Članovi Boruke bili su oduševljeni nagradom, jer svi vole pecanje i ronjenje, ali nagradu nisu iskoristili prve večeri, već su jeli pirinač. Muškarci su i dalje oni koji su vredni, i žale se na "leškarenje" dama, a Avi je došla inspiracija pa je napisala pesmu koju je, u nedostatku olovke i papira odrecitovala:

"Maska na licu me skriva

Ja više nisam živa

Suze su isprale boje

Razvodnile snove moje

Noćas me teši tišina

Jedino što želim je tvoja blizina

Otpala mi moja mala krila

One noći kad sam iskreno, zaista tvoja bila!" - i poslala poljubac.

Povezane vesti: Stanija: Sve one su ljubomorne na mene Marijana Batinić, voditeljka „Survivora”: Prestrašili su me zmije i paukovi Ava Karabatić: Stanija provodi previše vremena sa muškarcima Lepotice u toplesu: Koja je lepša Ava ili Stanija? Počeo "VIP Survivor" Kostarika

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Survivor: U borbi za nagradu Boruka odnela još jednu pobedu

Izvor: medio.rs, 20.Mar.2012

Peta epizoda VIP "Survivor-a" Kostarika, donela je nove prepirke, još jednu Borukinu pobedu ali i poeziju. Stanija i Aleks započele u svađu, dok je Ava dobila inspiraciju i napisala pesmu. Nove poglavice plemena su Martina i Sebastijan, a u borbi za nagradu i ovog puta pobedilo je pleme Boruka.

Nastavak na medio.rs...

Survivor: Nove poglavice, stare svađe

Izvor: Dzungla.org, 20.Mar.2012

Da nije žena, možda bi Kostarika bila raj, a ne pakao.. . Moderni Robinzoni možda muče muku sa namirnicama, vatrom, neudobnim krevetima i prvim nesuglasicama, ali to ih ne sprečava da biraju najbolje među najboljima za svoje poglavice i pobeđuju u igrama. Doduše, jedni više od drugih... Nova...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.