Izvor: Tracara.com, 04.Maj.2023, 22:58

Ko ispada večeras iz Survivora? Napeti plemenski savet – poslednji pred ujedinjenje

Takmičare Survivora večeras čeka verovatno najteži plemenski savet – jedan takmičar će zauvek napustiti Survivor, a ostali ostaju do kraja. Plemensko veče koje sledi razotkriće neke članove crvenog tima i njihove odnose. O svemu će se veoma opširno pričati, dok će Kalu reći što misli o svakom pojedinom članu svoga plemena. Hoće li ga to koštati nominacije za eliminacijsku igru? Saznaćemo „Verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da ću ja biti taj koji će otići u duel, na svu sreću, jedan od četvoro, tako da se trudim da gledam to optimistično i mislim da su šanse na mojoj strani,“ rekao je Kalu. POGLEDAJ: Otkrivamo ko je ispao iz Survivora večeras: Napeta epizoda, nema više izbacivanja Njemu je Bojan zamerio na „negativnoj i depresivnoj energiji“ i na žaljenje. „Na to misli da se ja ne borim za svoje mesto ,a ja smatram da smo svi ovde došli zbog toga i da to nikako nije greška. A da ne pričam o tome da jedno 30 dana nisam izjavio da sam gladan, za razliku od njega.“ dodao je Kalu. Inače, Bojan večeras ima najveću moć u plemenu, jer je osvojio lični imunitet i tako direktno otišao u Veliko veće. The post Ko ispada večeras iz Survivora? Napeti plemenski savet – poslednji pred ujedinjenje appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Otkrivamo ko je ispao iz Survivora večeras: Napeta epizoda, nema više izbacivanja

Izvor: Tracara.com, 04.Maj.2023

Večerašnja epizoda bila je najnapetija do sada. Prva nominovana osoba iz plavog plemena je Denis, a David, koji ima lični imunitet, morao je da nominuje durug osobu koja će otići u duel. On je rekao da će se voditi da Denisu pošalje protivnika koji mu najviše odgovara: zbog toga je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.