Kalu bez dlake na jeziku: Smatram da su Marko i Bojan najbolji glumci, političari i diplomati

Izvor: Tracara.com, 04.Maj.2023, 19:38

Kalu bez dlake na jeziku: Smatram da su Marko i Bojan najbolji glumci, političari i diplomati

Plemensko veće koje sledi otkriće neke članove crvenog tima i njihove odnose. Sve će biti veoma detaljno objašnjeno Kalu, koji će reći šta misli o svakom pojedinom pripadniku svog plemena. A da li će ga to koštati nominacije za eliminacioni meč? „Mislim da su Marko i Bojan najbolji glumci, političari i diplomate u ovom plemenu. Oni odlično znaju kako se igraju igrice i šta kome da kažu. A ono što kažu kada odu na pecanje je verovatno sasvim drugo. U tom smislu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << su najbolji igrači, ali ne i jedini“, reći će Kalu. Denis napušta plavi tim na eliminacioni meč. Ostaje da se vidi koga će David, koji ima ogrlicu ličnog imuniteta, kandidovati, kao i za koga će glasati crveni tim i koga će Bojan izabrati. Da li će Survivor napustiti Denis ili nekog od njegovih rivala u najnovijoj igrici?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ko ispada večeras iz Survivora? Napeti plemenski savet – poslednji pred ujedinjenje

Izvor: Tracara.com, 04.Maj.2023

Takmičare Survivora večeras čeka verovatno najteži plemenski savet – jedan takmičar će zauvek napustiti Survivor, a ostali ostaju do kraja. Plemensko veče koje sledi razotkriće neke članove crvenog tima i njihove odnose. O svemu će se veoma opširno pričati, dok će Kalu reći što...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.