I do 5.500 evra više za kredit

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I do 5.500 evra više za kredit

Građani koji podignu subvencionisani stambeni kredit tokom ove godine, zbog povećanja obaveznog učešća i smanjenja državne subvencije, moraće da izdvoje oko 5.500 evra više za kredit od 50.000 evra nego u slučaju da su kredit podigli u 2010. godine.

Troškovi povećanog učešća korisnika sa pet na 10 odsto se plaćaju pre odobravanja kredita jednokratno, što predstavlja posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << opterećenje za korisnika kredita.

Troškove kamate, koja je za građane koji su ostvarili pravo na subvencionisani kredit do kraja prošle godine bila subvencionisana, novi korisnici subvencionisanih kredita će osetiti u narednih 20 meseci.

Železnice subvencijama izmiruju dugove

Krajem nedelje bi trebalo da se usvoji uredba kojom će i zvanično građani koji su prošle godine podneli zahteve za subvencionisani kredit moći da, po uslovima koji su važili prošle godine, kredit i dobiju.

(Blic)
Pogledaj vesti o: Stambeni krediti

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.