Stigli rezultati na korona virus: Testirani članovi porodice zaraženog preduzetnika iz Bačke Topole

Izvor: Večernje novosti, 06.Mar.2020, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigli rezultati na korona virus: Testirani članovi porodice zaraženog preduzetnika iz Bačke Topole

Na novi korona virus testirani su i članovi porodice zaraženog I. Đ. (43) iz Bačke Topole , koji je prvooboleli od COVID-19 u Srbiji Na novi korona virus testirani su i članovi porodice zaraženog I. Đ. (43) iz Bačke Topole , koji je prvooboleli od COVID-19 u Srbiji, a rezultati testiranja pokazali su da oni nemaju korona virus.I. Đ. je preduzetnik koji se zarazio tokom boravka kod sestre u Budimpešti.On je smešten u izolaciju Opšte bolnice u Subotici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nema više temperaturu i oseća se dobro. Kako je naveo ministar zdravlja Zlatibor Lončar, njegovo stanje je stabilno. Podsetimo, I. Đ. se, čim je osetio simptome, samoizolovao. Decu je poslao na selo, a on je ostao samo sa suprugom, te se i javio lekarima.S obzirom na prirodu bolesti, testirani su svi koji su bili sa njim u kontaktu.Ministar Lončar je napomenuo da je obišao Suboticu danas, gde je razgovarao sa ljudima. Zadovoljan je što ljudi nisu u panici i strahu.Ponavlja da je sistem spreman ako dođe do širenja korona virusa u Srbiji.Do sada je u Srbiju na korona virus testirano 60 osoba. Svi su bili negativni dok se nije pojavio I. Đ.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

LONČAR: Testirani članovi porodice zaraženog preduzetnika iz Bačke Topole nemaju korona virus!

Izvor: Kurir, 06.Mar.2020

Na novi korona virus testirani su i članovi porodice zaraženog I. Đ. (43) iz Bačke Topole , koji je prvooboleli od COVID-19 u Srbiji, a rezultati testiranja pokazali su da oni nemaju korona virus.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.