OBRT U POTRAZI ZA NIKOLOM: Subotičanin koji je otišao do apoteke i nestao viđen kako stopira

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRT U POTRAZI ZA NIKOLOM: Subotičanin koji je otišao do apoteke i nestao viđen kako stopira

Nikola Mandarić (73) iz Subotice, koji je pre dva dana nestao u subotu 11. maja, viđen je u selu Veliki Žednik.

Mandarić je na dan nestanka porodici rekao da ide do apoteke po lekove i kuću, u subotičkom naselju Prozivka, napustio je biciklom između 18 i 19 sati.

Do sina Miroslava, koji je nestanak prijavio policiji u nedelju 12. maja, stigla je informacija koju je odmah proverio i uskoro je potvrđena kao tačna.

- Bio sam ponovo u policiji kada me >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nazvala jedna žena i rekla je da je videla mog oca u Žedniku u utorak oko 10.30 časova kako stopira u pravcu Bačke Topole. Videla ga je ispred pošte na glavnom putu i stopirao je. Stala je kolima do njega i on je pitao da li ide za Bačku Topolu. Žena se zadržala oko pola sata u pošti i kada je izašla njega nije bilo više na tom mestu. Odmah sam otišao tamo i od još dvoje ljudi sam čuo da su ga videli. Nisu znali da ga tražimo, ali su primetili da teže hoda i da stopira - kaže Miroslav, Nikolin sin.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.