Niš: Osumnjičeni da su na prevaru uzeli novac od majke da joj sin izađe iz zatvora

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Okt.2021, 15:03

Niš: Osumnjičeni da su na prevaru uzeli novac od majke da joj sin izađe iz zatvora

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su D. F. (1971) iz Subotice i D. K. (1987) iz Severne Makedonije, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevara.

Oni se sumnjiče da su, početkom oktobra ove godine, došli ispred kuće sedamdesetosmogodišnje žene iz Niša i rekli da su prijatelji njenog sina koji izdržava zatvorsku kaznu i ponudili joj da mu, uz novčanu nadoknadu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << pomognu da izađe iz zatvora.

Sumnja se da im je sedamdesetosmogodišnja žena odmah dala deo dogovorenog novca, a nakon što su joj doneli lažno rešenje o ukidanju pritvora i ostatak.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenima je određeno zadržavanjedo 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Hapšenje na auto-putu u blizini Subotice: Više od 10 kilograma marihuane sakrili u bunker kamiona (FOTO)

Izvor: Blic, 21.Okt.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u zajedničkoj akciji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, zaplenili su više od 10 kilograma marihuane i uhapsili R. T. (41) iz Novog Pazara i S. J. (32) iz Sente, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.