Hapšenja zbog manipulacija i neovlašćenog korišćenje struje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2020, 18:25

Hapšenja zbog manipulacija i neovlašćenog korišćenje struje

Policija je uhapsila 12 osoba iz Subotice, Beograda, Kraljeva i Novog Pazara zbog sumnje da su računarskim manipulacijama omogućili neovlašćeno korišćenje struje i uticali na obračun potrošnje električne energije, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da su počinili krivična dela računarska sabotaža i računarska prevara, odnosno da su oštetili Elektroprivredu Srbiji, a sebi i drugima pribavili protivpravnu korist >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od najmanje 35 miliona dinara.

Osumnjičeni su B. N. (51), J. B. (70), N. Č. (65), A. I. (58), N. Z. (49), O. A. (59), Z. M. (65), M. D. (38), E. D. (37), A. K. (47), D. D. (57) i I. M. (41).

U rasvetljavanju slučaja učestvovali su i pripadnici Bezbednosno-informativne agencije i Služba unutrašnje kontrole EPS.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FOTO: Hapšenja zbog neovlašćenog korišćenje struje i računarske sabotaže

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2020

Policija je uhapsila 12 osoba iz Subotice, Beograda, Kraljeva i Novog Pazara zbog sumnje da su računarskim manipulacijama omogućili neovlašćeno korišćenje struje i uticali na obračun potrošnje električne energije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Kako se navodi u saopštenju,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.