DALILA JE LAKA ŽENA! Aleksandra Subotić BRUTALNO osula po bivšoj JETRVI: NAPOKON JE POKAZALA SVOJE PRAVO LICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2022, 22:35

"DALILA JE LAKA ŽENA!" Aleksandra Subotić BRUTALNO osula po bivšoj JETRVI: NAPOKON JE POKAZALA SVOJE PRAVO LICE!

Nije je štedela.

Aleksandra Subotić bila je gost kod Jovane Ljubisavljević u emisiji ''Minsko polje'' i tom prilikom govorila o dešavanjima u Beloj kući, pa otkrila svoje mišljenje o Dalili Dragojević i njenoj javnoj prevari.

Kako je jedno vreme bila glavni rijaliti igrač, Aleksandra otkriva da se više ne pronalazi u takvim pričama jer kako kaže sve se svelo na to ko će sa kim da bude i da spava, kao i da je sve ''spalo na niske grane''.

Priča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je obeležila petu sezonu zasigurno je ljubavni trougao Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car, a Aleksandra ne krije da nema baš preterano lepo mišljenje o doskorašnjoj drugarici Dalili koja je javno prevarila svog supruga.

- Laka žena koja je rasturila svoj brak pred milionskim gledaocima - rekla je Aleksandra o Dalili Dragojević, pa otkrila šta misli o njenom odnosu sa ljubavnikom Filipom Carem.

- Ovo nije ljubav, to je dečko koji želi da se iskaže kroz rijaliti, a ona je osoba koja se jeste zaljubila, i ona je sad napokon pokazala svoje pravo lice - rekla je Aleksandra Subotić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.