Izvor: S media, 28.Feb.2013, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEO ŽIVOT U DANU OTIŠAO NA DOBOŠ: Sin napravio dug, majka ostala bez stana!

Posle pola veka u stanu u subotičkom naselju Radijalac Ljubica Š. (83) poslednji put je izašla i zaključala vrata svog stana. Stan više nije njen jer je banka naplatila dug i nesrećna starica se našla na ulici.

Ljubica je ostala bez stana jer je želela da pomogne svom sinu kada su mu poslovi zapali u krizu i kada je kao garanciju za njegov podignuti kredit stavila hipoteku na stan.

Ljubica kaže da je za nju nastupilo pravo iznenađenje kada >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se vaćala iz kupovine i kada je ugledala policiju, prvo ispred zgrade, a potom i u svom stanu.

-Kada sam ušla imala sam šta i da vidim. Moje stvari iz plakara su pakovali neki nepoznati ljudi, i prvo sam pomislila da će nositi samo to. Nisam ni pomislila da ću ostati bez krova nad glavom.

Nikad se nije žalila

Nesrećna žena kaže da tek kada je pao mrak shvatila je šta se zapravo dogodilo.

-Komšije su prilazile iz radoznalosti, ali niko nije hteo da pruži pomoć. Srećom prenoćište je pružila jedna komšinica iz prizemlja.

Sin koji živi u inostranstvu je ljut što mu na vreme nisam javila da ću izgubiti stan, a unuk koji živi u Subotici predložio mi je Gerontološki centar. Tek u ovakvim situcijama čovek vidi koliko je sam, ispričala je Ljubica za "Naše Novine".

(Naše Novine)

foto:ilustracija - Guliver/Thinkstock
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.