VODITELJ ZADRUGE PRVI PUT KAO SOLISTA: Poslušajte prvu SOLO pesmu Milana Miloševića Grad (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODITELJ ZADRUGE PRVI PUT KAO SOLISTA: Poslušajte prvu SOLO pesmu Milana Miloševića "Grad" (VIDEO)

Kako vam se čini?

Novinar i voditelj rijalitija "Zadruga", Milan Milošević, odlučio je da ozbiljno zagazi u muzičke vode, pa je nakon dueta "Neka pati" sa Stojom rešio da snimi i samostalnu numeru.

On je danas na Jutjubu objavio spot za prvu solističku pesmu "Grad", a po prvi put u svojoj karijeri na "poziciji" kompozitora je upravo bila Stoja Novaković. Reči pesme su delo samog novinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Odmori se malo Milane🤣 Danas si ostvario svoj veliki san! 🏚🏠🏘🏡⭐⭐⭐⭐⭐🍾🥂

Објава коју дели Milan Milosevic (@milanmilosevic_official) дана 12. Дец 2019. у 5:07 PST

Poslušajte i sami kako zvuči Milanova prva solo pesma "Grad":

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milan obara sve rekorde sa novom pesmom “Grad”

Izvor: Svet, 15.Dec.2019

Voditelj televizije Pink Milan Milošević snimio je drugu po redu pesmu pod nazivom “Grad”!. Nakon velikog uspeha koji je doživeo da duetom sa Stojom voditelj je rešio da se oproba i sam i to u pesmi za koju je sam uradio tekst. Muziku je prvi put producirala Stoja Novaković a aranžman je ponovo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.