Niske kamate podigle tražnju za stambenim kreditima

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Nov.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niske kamate podigle tražnju za stambenim kreditima

Prema tvrdnjama bankara januar i februar su jedini meseci u godini kada je tražnja za stambenim kreditima nešto manja. Ipak, da ni to nije pravilo potvrđuju iz Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita.

 
 
“Gledano na godišnjem nivou primećujemo da nema striktnog pravila kada se građani najčešće odlučuju za rešavanje stambenog pitanja, odnosno u kom delu godine će podići stambeni kredit. Bilo je godina, kao na primer, 2017. i 2018. godina kada se beležio veći broj zahteva za osiguranjem u prolećnim mesecima, ali onda isto tako znali smo da i za pred novogodišnje praznike obradimo najveći broj zahteva što je bio slučaj u 2015. i 2016. godini“, objašnjavaju za Kamaticu...
Pogledaj vesti o: Stambeni krediti

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.