Ðukić Dejenović: SPS bi na izborima ostvarila bolje rezultate

Izvor: Press, 29.Dec.2013, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðukić Dejenović: SPS bi na izborima ostvarila bolje rezultate

Ona, međutim, smatra da bi bilo logično da ova vlada nastavi da radi, jer "ima solidne rezultate", važnija posla od vanrednih izbora i "jako dobre koalicione odnose u vladi", ali da odluka o vanrednim izborima zavisi od Srpske napredne stranke.

"Uvek smo spremni za izbore, jer su oni za svaku političku stranku realnost. Predsednik naše stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ivica Dačić je naš stav već objasnio i tu nema šta da se doda. Pitanje je šta bi se sa raspisivanjem vanrednih izbora dogodilo na planu ekonomskih reformi u Srbiji, a posebno sa nastavkom sprovođenja Briselskog sporazuma", istakla je ona u intervjuu današnjem "Blicu".

Prema njenom mišljenju, ova vlada je napravila uspešne reforme i bilo bi u redu da ih nastavi.

"Svesni smo da je popularnost SNS takva da pojedini visoki funkcioneri smatraju da treba raspisati izbore. Zbog toga i zbog njihove jačine u parlamentu jasno je da će oni odluku doneti i pristojno je sačekati njihovu partijsku odluku", smatra Ðukić Dejanović.

Ona tvrdi da je saradnja u vladi veoma dobra i da se sve odluke donose jednoglasno.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Slavica Đukić Dejanović: SPS ne beži od izbora

Izvor: Blic, 29.Dec.2013

Na vanrednim parlamentarnim izborima imali bismo bolji rezultat i više poslanika nego sada. Pitanje je šta bi se sa raspisivanjem vanrednih parlamentarnih izbora desilo sa reformama: Slavica Đukić Dejanović..Potpredsednica Socijalističke partije Srbije i ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.