Ðukanović: Vujoviću nemaju šta da prigovore

Izvor: Akter, 04.Avg.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðukanović: Vujoviću nemaju šta da prigovore

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Ðukanović izjavio je danas da je kandidat za ministra finansija sa impozantnom biografijom Dušan Vujović svoju stručnost dokazao radeći u Svetskoj banci i da je "očigledno da nemaju šta da mu prigovore"

"Danas biramo ministra finansija (Dušana) Vujovića, čoveka impozantne biografije. Pridike koje ovde čujemo su prosto neverovatne jer očigledno čoveku >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << nemaju šta da prigovore i onda idu sa onom tezom, koliko sam čuo gospodina (Borislava) Stefanovića, eto za šest meseci će biti izabran neko drugi", rekao je Ðukanović novinarima u Skupštini Srbije.

On je istakao da su prethodne vlade ostavile zemlju u katastrofalnom stanju i da će novi ministar finansija imati veoma težak zadatak, da izvuče zemlju iz krize, suzbije sivu ekonomiju...

"Ne znam kako su se kod njih birali ministri u njihovo vreme, ali znam da su nam ostavili zemlju u katastrofalnom stanju i njihovi kadrovi koji su bili po raznim konsultatntskim kućama vršili su i privatizaciju i u potpunosti kontrolisali naše finansije, a one su dovedene do ruba propasti", rekao je Ðukanović.

Komentarišući pitanje Borislava Stefanovića (DS) o Air Serbia, Ðukanović je upitao kako je JAT poslovao ranije podsetviši na ogromne gubitke tog preduzeća koje je, kako je rekao, služilo i da se zaposle partijski kadrovi koji su primali ogromne plate, a nisu ni pokušali da nešto urade sa tim preduzećem.

"Danas je to firma koja je u plusu, velika svetla tačka u Srbiji, regionalni centar na Balkanu", rekao je Ðukanović.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.