Zorana Mihajlović: Ne postoji sukob sa SPS

Izvor: Kurir, 21.Mar.2016, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mihajlović: Ne postoji sukob sa SPS

BEOGRAD - Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da ne postoji sukob te partije sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS) i da SNS želi da u predizbornoj kampanji pokaže šta je ko do sada uradio.

"Ne postoje sukobi, već samo obećanja i rezultati", rekla je Zorana Mihajlović novinarima u Beogradu odgovarajući na pitanje da li postoje sukobi između >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dve vladajuće stranke.

Zorana Mihajlović je navela i da ona ukazuje na to šta su rezultati Vlade Srbije, kao i na to da može bolje da se radi. "Normalno je da kao član SNS-a želim da tamo gde ta stranka nije na vlasti objasnim zašto nije i da stvari mogu da se urade bolje", dodala je ona.

Autor: Beta,Foto: Fonet

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dani puni prozivki i saopštenja

Izvor: Večernje novosti, 21.Mar.2016

POTPREDSEDNICA Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović, tokom dvodnevne posete jugu Srbije, izjavama je izazvala pravu buru na lokalnim političkim scenama. - Surdulica zaslužuje mnogo više od onoga što danas ima. Bivši predsednik opštine Novica Tončev, iz SPS, danas se zaklanja iza jedne žene,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.