Zaseda Predsedništvo SNS-a

Izvor: RTS, 02.Mar.2013, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaseda Predsedništvo SNS-a

Završena sednica Predsedništva SNS-a u sedištu te stranke. Prethodno održan sastanak lidera SNS-a i potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića s ministrom poljoprivrede Goranom Kneževićem.

12.36 - Završena sednica Predsedništva Srpske napredne stranke

11.25 - Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke počela je nešto posle 11 časova u sedištu naprednjaka.

11.02 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << - Završen sastanak Vučića i Kneževića. Ministar poljoprivrede rekao da će Aleksandar Vučić u ponedeljak "saopštiti svoje rešenje za 'slučaj mleko'".

10.02 - Nešto pre 10 časova počeo sastanak Aleksandra Vučića i Gorana Kneževića u sedištu SNS-a, javlja izveštač RTS-a.

U sedištu Srpske napredne stranke završena je sednica Predsedništva stranke, a prethodno je održan sastanak lidera SNS-a i potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića sa ministrom poljoprivrede Goranom Kneževićem.

Sastanku Aleksandra Vučića i Gorana Kneževića prisustvovao je i ministar kulture Bratislav Petković.

U narednih nekoliko dana će verovatno biti održana i sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, javlja izveštač RTS-a.

Posle sednice Predsedništva SNS-a predviđene su izjave za medije, nakon tog sastanka mogu se očekivati konkretne odluke.

Ministar poljoprivrede juče je rekao da je spreman da ponese odgovornost, pa i podnese ostavku, ukoliko je njegova odgovornost u aferi sa mlekom najveća.

Knežević je ranije rekao da će razgovarati sa Vučićem o odgovornosti zbog situacije oko mleka.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.