Vučićeva politička propaganda

Izvor: Danas, 10.Okt.2013, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićeva politička propaganda

Predsednik moje stranke i potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić nije izjednačio Miroslava Miškovića i Dragana Đilasa. Bio sam na bini pored njega dok je govorio o toj temi i ja to tako nisam razumeo, ocenjuje za Danas Gojko Radić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i šef odborničke grupe SNS u Subotici.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković,   Subotica

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić: Nema sukoba u SNS-u

Izvor: Blic, 11.Okt.2013, 14:57

Leskovac - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas u Leskovcu, da nema podele u SNS-u, a da svako ko želi da ga smeni moze da pokrene proceduru prema statutu stranke. ..On je ponovio da sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem ima veoma dobre odnose i da sumnja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.