Vučić traži većinsku podršku

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2014, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić traži većinsku podršku

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da od građana Srbije traži da na izborima 16. marta SNS dobije više glasova nego ostale stranke zajedno.

Aleksandar Vučić

On je za Radio televiziju Srbije rekao da je važna politička stabilnost i ponovo pozvao građane da izađu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izbore. "Važnije za nas je politička stabilnost, Srbija sebi ne sme da dozvoli haos", rekao je Vučić.

 

On je rekao da će SNS uskoro saopštiti ko će biti kandidat za gradonačelnika ispred te stranke, Siniša Mali ili Zorana Mihajlović. Vučić je odbacio eventualnu mogućnost da se Vuk Jeremić vrati na mesto ministra spoljnih poslova Srbije.

 

"Mislim da će Jeremić podržavati rad vlade, moj rad kao što ćemo mi podržavati njegovo delovanje u međunarodnim forumima, ali to nema veze sa ulaskom u vladu", rekao je on.

 

On je dodao i da će projekat Beograd na vodi biti ostvaren, da nije predizborno obećanje, već da će doneti napredak za celu zemlju i posao za građane.

 

Kompanije iz cele zemlje će raditi na tom projektu, rekao je Vučić. On je kazao da je cilj smanjenje nezaposlenosti i da će ljudi u Srbiji biti bogatiji za tri do četiri godine, kada Beograd na vodi bude završen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Vučić kod Helmuta Kola u četvrtak

Izvor: Danas, 10.Mar.2014

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić sastaće se u četvrtak, 13. marta, u Minhenu sa nekadašnjim kancelarom Nemačke Helmutom Kolom, saznaje Danas iz izvora bliskih lideru naprednjaka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.