Vučić smenjuje dva ministra?

Izvor: NaDlanu.com, 20.Feb.2013, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić smenjuje dva ministra?

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić nezadovoljan je radom najmanje dvoje ministara iz redova SNS, saznaje Kurir u vrhu stranke.

- Vučić želi da svi u njegovoj stranci shvate ozbiljno svoj posao i poziciju na koju su postavljeni. Zato i insistira da svako od njih dostavi izveštaj o svom radu. Ako on može da radi od ujutru do uveče, onda mogu i ostali iz SNS i to od njih i očekuje. Dođu na >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << posao u 10, rade do 13 sati i onda odu na neki „važan“ ručak da bi završili neke kombinacije, koje na kraju ni ne završe - rekao je za Kurir izvor blizak Vučiću.Kako tvrdi "Kurirov" izvor, ubrzo posle Vučićevog povratka iz Berlina biće zakazana sednica Izvršnog odbora SNS na kojoj će se razmatrati izveštaji o radu ministara, poslanika i direktora iz redova naprednjaka.- Ako se pokaže da neki ministri ne rade dobro svoj posao, Vučić je spreman da ih smeni. Ali polako, videćemo šta će biti. Sve će biti jasnije na narednom IO, kada će svi ministri, poslanici i direktori preduzeća predati izveštaje. Vučić namerava da raspusti i neke lokalne odbore čijim je radom nezadovoljan - dodaje izvor Kurira.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačević i Petković u Vučićevoj nemilosti

Izvor: Danas, 20.Feb.2013

Aleksandar Vučić, predsednik Srpske napredne stranke i prvi potpredsednik Vlade, nezadovoljan je radom više ministara iz redova naprednjaka, a pre svih Milanom Bačevićem i Bratislavom Petkovićem, saznaje Danas iz više izvora u SNS.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.