Vučić poklanja pesme damama!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić poklanja pesme damama!

Zamenik lidera SNS-a spremio je ženama za 8. mart na poklon zbirku sa najlepšim ljubavnim pesama.

Ako ste pomislili da je naprednjak ove stihove sam spevao u pauzi bavljenja politikom, varate se... Vučić je u stvari sabrao svoje omiljene ljubavne stihove srpskih pesnika u knjižicu pod nazivom "Pesma ženi“, koju planira da pokloni Beograđankama na Dan žena, i to sa posvetom "Dragoj sugrađanki“.

U Vučićevoj pesmarici posebno, otvarajuće mesto zauzima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ostvarenje jednog od osnivača Srpske napredne stranke Brane Crnčevića "Svakog dana drugačija“, dok za njim slede ostali velikani srpske poezije - Milan Rakić sa "Simonidom“, tu je čuvena "Emina“ Alekse Šantića, Đura Jakšić, Dis, Laza Kostić, te Jovan Dučić, po čijim stihovima "Pesma ženi“ zbirka i nosi naziv.

Vučić nije želeo da otkriva hoće li damama za 8. mart možda i izrecitovati svoju omiljenu pesmu, ali kaže kako je želeo da Beograđankama pokloni nešto trajne vrednosti.

"Ideja se rodila spontano, to su moje omiljene pesme, a nedostaje samo Branko Miljković i pesma Laze Kostića 'Santa Maria della salute'. Ove ljubavne pesme su za sva vremena, pokazuju koliko su nam žene vredne i značajne. Mogao bih pesmaricu da delim i muškarcima 9. marta da nauče koliko nam one znače", objašnjava Vučić za "Alo!“.

Dok Aleksandar Vučić sprema darove ženama za Osmi mart, juče je on primao poklone. Naime, zamenik lidera naprednjaka napunio je 42 godine, a prijatelji i najbliži saradnici radni dan su mu ulepšali poklonima. Vučić je poseban dar dobio od kubanske ambasadorke Mercedes Martinez Valdes, od prijatelja je dobio japanski parfem, od zaposlenih rođendansku tortu, dok ga je šef Tomislav Nikolić pozvao iz Moskve sa lepim željama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.