Vučić o zdravstvu: Glava svih problema u Nemanjinoj

Izvor: Studio B, 03.Apr.2012, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o zdravstvu: Glava svih problema u Nemanjinoj

Kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić izjavio je ispred Kliničkog centra Srbije da se srž problema u zdravstvu nalazi u političkoj birokratiji i Ministarstvu zdravlja.

Vučić je istakao da će ta stranka doneti zakon o zaštiti prava pacijenata kojim bi se svim nezadovoljnim pacijentima omogućilo da na najbrži mogući način dobiju zaštitu svojih prava.

"Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zakon o javnim nabavkama koji predlaže SNS uštedeo bi na godišnjem nivou oko 600 miliona evra od kojih bi najveći deo otišao u poljoprivredu i prerađivačku industriju i dobar deo u zdravstvo", kaže kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić.

On napominje da naprednjaci imaju "Belu knjigu" - program za zdravstvo na oko 1.200 stranica kojim je predstavljeno kako i na koji način unaprediti zdravstvo i zdravstvenu zaštitu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.