Vučić na sednici vrha SNS-a: Spreman sam da idemo na izbore

Izvor: B92, 06.Feb.2023, 17:37

Vučić na sednici vrha SNS-a: Spreman sam da idemo na izbore

Beograd -- Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama, ni zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara, rekao je on, a prenose "Novosti".

Kako "Novosti" saznaju, ovo je na sastanku vrha SNS poručio lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nagoveštaj potpune promene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << aktuelne političke panorame u državi nastao je tokom sumiranja nedavne sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji, šef države i vođa najjače političke opcije u Srbiji kazao je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao narod.

"Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima", preneli su "Novostima" izvori iz SNS reči svoga lidera.

Vučić je, takođe, rekao i da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod prvi su okretali leđa", prenose "Novosti".

Ova poruka je propraćena je ovacijama, a Vučić je svoje izlaganje završio rečima: Pobediće Srbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ NA SEDNICI VRHA SNS: Ostali smo sami, spreman sam da idemo na izbore, POBEDIĆE SRBIJA

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Feb.2023

Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama – ni zapada, ni SPS, ni lažnih desničara! Ovo je na današnjem sastanku vrha SNS poručio lider stranke i predsednik Srbije...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.