Vučić ima podršku više od pola miliona naprednjaka

Izvor: Beta, 16.Feb.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić ima podršku više od pola miliona naprednjaka

Potpredsednica Srpske napredne stranke Marija Obradović izjavila je danas da predsednik  SNS-a Aleksandar Vučić ima snažnu, nepodeljenu podršku više od pola miliona naprednjaka.Ona je u saopštenju koji je objavila na svom Fejsbuk profilu napisala da to njega i sve koji vode SNS obavezuje da, ne osvrćući se ni na šta, gaze hrabro napred."Stabilnost i kontinuitet reformi u Srbiji ne smeju biti ugroženi ni po koji cenu. Srbija ispred svih", navela je Marija Obradović, a SNS prenala na Tviter nalogu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

AKO ZATREBA, BORIĆEMO SE PROTIV SVIH: Obradović o podršci Vučiću

Izvor: Večernje novosti, 16.Feb.2017

"Stabilnost i kontinuitet reformi u Srbiji ne smeju biti ugroženi ni po koji cenu. Srbija ispred svih", navela je Marija Obradović BEOGRAD - Potpredsednica Srpske napredne stranke Marija Obradović izjavila je danas da predsednik SNS-a Aleksandar Vučić ima snažnu, nepodeljenu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.