Vučić ima podršku javnosti, treba mu i od institucija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2020, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić ima podršku javnosti, treba mu i od institucija

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima podršku javnosti, ali da mu je potrebna i podrška institucija za borbu protiv narko-bosova.

"Sigurna sam da predsednik Aleksandar Vučić ima podršku građana zbog svega što radi i što skreće pažnju na delovanje trgovaca drogom i narko-bosova, ali za uspešnu borbu protiv organizovanog kriminala još je važnije da institucije efikasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rade, kako bi se svaki slučaj do kraja istražio i procesuirao", rekla je Mihajlović u saopštenju.

Ona je navela da je borba protiv organizovanog kriminala, posebno trgovine drogom, jedan od najvažnijih zadataka države i da je značajno što predsednik Srbije ne dozvoljava da taj problem izgubi na značaju u javnosti.

"Borba protiv kriminala je jedno od najvažnijih pitanja za svaku državu i sigurno da ta borba nije stvar samo predsednika Srbije, koji je meta napada upravo zbog toga što javno govori i o ozloglašenim kriminalnim klanovima, šefovima mafije i narko-dilerima", navela je Mihajlović.

Vučić je prethodnih dana govorio da ga brine činjenica da je tužilaštvo obustavilo istragu protiv Filipa Koraća za ubistvo i pitao kako je moguće da ne postoji krivično delo za koje je on gonjen.

On je rekao da svi u Beogradu znaju da je Korać taj koji diluje drogu i "truje decu po školama i kafićima", ali ga se svi plaše kao najopasnijeg čoveka, jednog od dvojice, trojice najopasnijih ljudi u zemlji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mihajlović: Vučić ima podršku za borbu protiv kriminala, ali je važnije da rade institucije

Izvor: Danas, 16.Jan.2020

Predsednik Aleksandar Vučić ima podršku građana zbog svega što radi i što skreće pažnju na delovanje narko-bosova, ali za uspešnu borbu protiv organizovanog kriminala još je važnije da institucije efikasno rade, kako bi se svaki slučaj do kraja istražio i procesuirao, ocenila je danas potpredsednica...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.