Vučić danas s predstavnicima stranaka manjina razgovara o novoj vladi

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jun.2016, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas s predstavnicima stranaka manjina razgovara o novoj vladi

Mandatar i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić danas će sa predstavnicima stranaka nacionalnih manjina u Skupštini Srbije nastaviti razgovore o formiranju nove vlade.

Vučić će prvo u Skupštini Srbije u 15 časova razgovarati s predstavnicima Saveza vojvođanskih Mađara, u 16.00 s predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka, a u 16.45 s predstavnicima Stranke demokratske akcije Sandžaka. Za 17.30 zakazan je njegovrazgovor s predstavnicima Zelene stranke i za 18 časova s predstavnicima Partije za demokratsko delovanje.

Kako je najavio SNS, mandatar će u razgovoru s predstavnicima stranka manjina predstaviti osnovne tačke programa svoje nove Vlade Srbije.

Vučić je najavio da će u četvrtak i petak imati konsultacije u SNS, kao i s koalicionim partnerima koji su zajedno sa SNS izašli na izbore.

Mandatar je juče o formiranju nove vlade razgovarao s predstavnicima koalicije SPS-JS, SRS, ; Pokreta "Dosta je bilo", Pokreta Dveri i s predstavnicima LDP i LSV.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.