Vučić: Tajkunskim novcem protiv SNS-a

Izvor: RTS, 09.Feb.2014, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Tajkunskim novcem protiv SNS-a

Protivnici promena u Srbiji su se tajkunskim novcem i putem raznih medija ujedinili protiv naprednjaka, kaže predsednik SNS-a Aleksandar Vučić.

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić tvrdi da su uz pomoć tajkunskih para u predizbornoj kampanji protiv naprednjaka ujedinjeni svi oni koji žele da zaustave promene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Srbiji.

"Sve što sam govorio, kako će se ujedinjavati ljudi i protiv stranke koju vodim i protiv mene lično, to se dešava, od različitih analitičara, preko medija i mnogih drugih i nije ništa neočekivano, ali, ne sekiram se mnogo zbog toga", rekao je Vučić novinarima u Vladi Srbije.

"Zato sam danas izašao između ostalog pred vas, da vam pokažem da nemam nikakav strah od činjenice da je verovatnije da ćemo izgubiti izbore za mesec dana, nego da ćemo ih dobiti", rekao je Vučić.

Vučić je odbcio spekulacije o bilo kakavom koalicionim dogovorima SNS-a sa drugim strankama.

"Slušam svaki dan kako neko neće i neko hoće sa nama u koaliciju - nikome nismo takvu koaliciju ni ponudili, ni sa kim nismo ni razgovarali", poručio je Vučić.

Ocenjuje i da iza svega stoji novac tajkuna. "Ali, šta da radimo... oko svega toga se pokazuje ono o čemu sam govorio, kako se svi, bez obzira na međusobne razlike, ujedinjuju da bi zaustavili promene i da bi pokušali stvari da vrate na staro, uz mnogo tajkunskog novca i kroz različite medije", istakao je Vučić.

"Imamo i novoosnovane medije koji se jedino bave mojim privatnim životom i najbrutalnijim izmišljotinama. Ja ih molim da to nastave, jer će mi umnogome olakašati posao", smatra Vučić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.