Vučić: Tadić pokušava da zaplaši građane

Izvor: Glas javnosti, 04.Dec.2011, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Tadić pokušava da zaplaši građane

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić optužio je predsednika Srbije i Demokratske stranke Borisa Tadića da pokušava da zaplaši građane da ne bi glasali za SNS i upozorio vlast da ta stranka neće dozvoliti "krađu izbora".

"Tadić se uplašio predstojećih izbora, jer zna da je mnogo njegovih partijskih drugova odgovorno za pljačku i korupciju", rekao je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na konferenciji za novinare ispred zgrade predsednika države Beogradu dok je iza njega stajao veći broj pristalica Srpske napredne stranke u belim majicama sa znakom SNS.

Zamenik predsednika SNS tvrdi da se u Srbiji "uvodi diktatura", ali je upozorio da naprednjaci, kako je naveo, neće dozvoliti krađu izbora.

Vučić tvrdi i da je Tomislav Nikolić izložen "političkom progonu", kao i da u Srbiji ne postoji ni nezavisno pravosuđe ni nezavisno tužilaštvo.

Kao jedan od dokaza za to da je Nikolić izložen progonu, Vučić je naveo prijavu koja je protiv predsednika Srpske napredne stranke podneta u Šapcu zbog toga što je jedan plakat naprednjaka, kako je naveo, prema oceni komunalne policije zalepljen, na nedozvoljenom mestu.

Zamenik predsednik SNS je rekao i da ta stranka želi da Srbija dobije status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji, ali je ukazao i da bi Srbija danas bila izložena manjim pritiscima da u njoj nije tolika korupcija.

Upitan o pregovorima Beograda i Prištine, Vučić je rekao da SNS podržava dijalog, ali da kao i većina građana ne zna šta se dešava, jer glavni pregovarač Srbije Borislav Stefanović to ne saopštava javnosti.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.