Vučić: Sa Šarićem neće biti nagodbe!

Izvor: NaDlanu.com, 15.Feb.2013, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Sa Šarićem neće biti nagodbe!

Aleksandar Vučić, lider SNS i prvi potpredsednik Vlade zadužen za odbranu, bezbednost i borbu protiv korupcije u razgovoru za "Kurir" tvrdi da nijedan optuženi kriminalac ne može pregovarati s državom o visini kazne.

Na pitanje "Kurira" na osnovu čega veruje da će Šarić u prvoj polovini godine biti priveden pred lice pravde i da li je tačno da pregovara s državom, Vućić je odgovorio: "S državom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << niko ne pregovara. Ni gospodin Šarić. Ne možete se nagađati s državom da li ćete i koliku kaznu dobiti. Informacije koje se pojavljuju govore o tome da je nekome manevarski prostor sve manji", rekao je on.(Kurir)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić:Nema pregovora kriminalaca s državom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2013

BEOGRAD -..Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da ni jedan optuženi kriminalac ne može pregovarati s državom o visini kazne i naglasio da mu je odluka da se sada ne ide na izbore jedna od najboljih koje je doneo..."S državom niko ne pregovara. Ni gospodin (Darko)...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.