Vučić: SNS sigurno u koaliciji sa SVM

Izvor: Večernje novosti, 27.Apr.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: SNS sigurno u koaliciji sa SVM

Predsednik Srpske napredne stranke i premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će SNS posle vanrednih parlamentarnih izbora sigurno praviti koaliciju sa Savezom vojvođanskih Mađara BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da će SNS posle vanrednih parlamentarnih izbora sigurno praviti koaliciju sa Savezom vojvođanskih Mađara (SVM) i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da će nova vlada biti brzo formirana. "Sigurno je da ćemo biti sa SVM. Sve ostalo ćemo da vidimo", rekao je Vučić novinarima u Inđiji gde je prisustvovao polaganju kamena temeljca za izgradnju novog proizvodnog pogona nemačke fabrike "Automotive comp". On je rekao da će SNS u Vojvodini osim sa SVM pokušati da napravi još širu koaliciju, "što je moguće širi front za budućnost Vojvodine", dodavši da se nada da će naprednjaci za to naći partnera. Podsetivši da je rok za konstituisanje novog saziva skupštine 30 dana od dana proglašenja konačnih rezultata, a za formiranje vlade tri meseca, Vučić je rekao da se na formiranje vlade neće čekati dugo, najduže 15 dana od konstituisanja parlamenta. "Nećete čekati dugo na formiranje vlade... može da se desi i istog dana kada i bude konstituisana skupština", rekao je Vučić. On je rekao da SNS posle izbora ima mandat čist kao suza i da je najvažnija volja naroda, a ne broj mandata.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić zahteva da lično prebroji sve listiće

Izvor: Njuz.net, 27.Apr.2016

BEOGRAD, 27. april 2016, (Njuz) – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da insistira da lično prebroji svaki od 3.820.000 listića, zbog sumnje u regularnost izbora, saznaje Njuz.. On je izračunao da bi, ako sutra u sedam ujutru počne sa brojanjem, trebalo da završi...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.