Vučić: SNS čvrsto na evropskom putu

Izvor: RTS, 28.Okt.2010, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: SNS čvrsto na evropskom putu

Ni Demokratska stranka ni njeni mediji neće skloniti SNS sa evropskog puta, izjavio zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić optužujući vlast da SNS žele da predstave kao antievropsku partiju.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić optužio je vlast da tu partiju žele da predstave kao antievropsku, ali da u tome neće uspeti, jer "ni Demokratska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stranka ni njeni mediji neće skloniti SNS sa evropskog puta.

"Šta god pokušavali, džabe im je", poručio je Vučić na konferenciji za novinare, dodavši da su tvrdnje vlasti o tome da samo oni žele evropski put bile samo igra za građane Srbije.

"Oni nikad stvarno nisu želeli borbu protiv korupcije ni bilo šta drugo što bi značajno doprinelo ubrzanju našeg evropskog puta. Uvek su samo želeli da evropski put proglase za sebe, kako bi mogli da obezbede privilegije, pljačke, krađe i vlast za svoje ljude. I ništa drugo im nije bio cilj", naglasio je predsednik SNS.

Vučić je dodao da razume nervozu DS, jer je u sredu uveče dobila rezultate poslednjeg istraživanja javnog mnenja, koji, tvrdi on, pokazuju drastičnu razliku u korist SNS, i to ne jedan, dva ili tri odsto, nego više.

Govoreći o ekonomskoj situaciji, on je istakao da vrtoglavi pad vrednosti dinara pokazuje da vlast ne poznaje drugi način za popunjavanje budžeta osim "pljačke I daljeg siromašenja građana Srbije", i zato je potrebno da raspišu nove izbore.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.