Vučić: SNS će voditi Srbiju u narednoj deceniji

Izvor: Politika, 29.Sep.2012, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: SNS će voditi Srbiju u narednoj deceniji

BEOGRAD – Jedini kandidat za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pred naprednjacima velika odgovornost i da će ta stranka voditi Srbiju u narednoj deceniji.

Vučić je, obraćajući se delegatima vanredne izborne Skupštine, kojih je u Centru „Sava” prisutno 3.724, rekao da je SNS za četiri godine postojanja postigla neviđen uspeh, da je pred njom velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << odgovornost i najavio da će SNS voditi Srbiju u narednoj deceniji.

„Moraćemo sebe da menjamo i unapredimo da bismo to mogli da radimo sa uspehom”, ocenio je Vučić.

On je najavio da će SNS danas drastično podmladiti rukovodstvo, koje, možda, kako je rekao, neće biti najbolje, ali će biti najmlađe i svakako je iskusnije od drugih na političkoj sceni.

Vanredna sednica Skupštine SNS, na kojoj će biti izabrani novi predsednik stranke i najuže rukovodstvo, počela je danas oko 11 sati, a jedini kandidat za prvog čoveka SNS je Vučić.

Naprednjaci će, na predlog novog predsednika, izabrati i njegovog zamenika, kao i članove Predsedništva i Glavnog odbora.

Novinarskim ekipama omogućeno je da proprate sam početak sednice, koja će zatim biti zatvorena za javnost, ali će mediji potom moći da prisustvuju petoj i šestoj tačci, odnosno izboru predsednika i zamenika predsednika SNS.

Tanjug

objavljeno: 29.09.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić novi predsednik SNS

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2012

Aleksandar Vučić izabran je danas na vanrednoj skupštini Srpske napredne stranke za novog predsednika naprednjaka, a za njegovog zamenika Jorgovanka Tabaković.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučić: SNS će voditi Srbiju u narednoj deceniji

Izvor: Večernje novosti, 29.Sep.2012

BEOGRAD - Jedini kandidat za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pred naprednjacima velika odgovornost i da će ta stranka voditi Srbiju u narednoj deceniji.Vučić je, obraćajući se delegatima vanredne izborne Skupštine, kojih je u Centru "Sava"...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.