Vučić:Pravda će stići počinioce ubistva

Izvor: juGmedia, 14.Feb.2014, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:Pravda će stići počinioce ubistva

NIŠ – Stranački skup lider SNS Aleksandar Vučić započeo podsećanjem na ubistvo studenta Vuka Stoiljkovića i obećao da će počinioci izaći pred lice pravde.

„Večeras stojim pred vama u Nišu, gradu u kojem je pre dve večeri ubijen jedan divan mlad čovek, Vuk Stojiljković. Uz saučešće porodici obećavam da će pravda stici one koji su taj zločin pocinili“, rekao je Vučić na početku svog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << govora na predizbornom skupu SNS u Nišu. 

On je Nišlijama zahvalio što su pokazali, protestujući zbog tog zločina, da imaju savest veliku kao nebo i što „neće da dozvole da normalna i pristojna Srbija bude poražena“.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.