Vučić:Nikolić vodi za pola procenta

Izvor: B92, 06.Maj.2012, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:Nikolić vodi za pola procenta

Beograd -- Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić rekao da posle 24 posto obrađenih glasova sa predsedničkih izbora, za pola procenta vodi lider naprednjaka.

U drugi krug ulaze Tomsilav Nikolić i predsednik DS-a, sa gotovo poravnatim brojem glasova, to je jasno, kazao je Vučić. Međutim, on je dodao da je još uvek rano za bilo kakve prognoze.

Vučić je na konferenciji za štampu u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sedištu naprednjaka rekao da je, prema informacijama te stranke, više stranaka koje su učestvovale na parlamentarnim izborima, na ivici cenzusa.

On je ujedno pozvao sve koji su glasali za „Dveri", SRS, SPS, DSS, da izađu u drugom krugu i zajedno sa SNS pobedw Borisa Tadića.

„Razmislite do 20. maja da li hoćete ovo isto ili promene", poručio je Vučić i dodao da je uveren u veći odziv u drugom krugu, možda i do 4 i po miliona.

On je rekao i da će se predsednik Srpske napredne stranke, odnosno kako je rekao „predsednik svih građana Srbije" novinarima obratiti za sat – sat i po.

Kada je reč o izborima za odbornike Skupštine Beograd i gradonačelnika Beograda, Vučič je rekao da ta stranka raspolaže rezultatima svega 7 posto biračkih mesta.

„Dve liste su se izdvojile", rekao je on a na novinarsko pitanje koje on je rekao: „DS i SNS".
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nikolić vodi za pola procenta

Izvor: Akter, 06.Maj.2012

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić rekao je na konferenciji za novinare da posle 24 posto obrađenih glasova sa predsedničkih izbora, za pola procenta vodi lider naprednjaka

Nastavak na Akter...

Đilas: Ne razumem "bele listiće"

Izvor: B92, 07.Maj.2012, 22:50

Beograd -- Dragan Đilas kaže da je zadovoljan rezultatima u Beogradu, ali da mu je žao što je u glavnom gradu bila najslabija izlaznost...Dragan Đilas (Tanjug, arhiva)..Zamenik predsednika DS-a Dragan Đilas je u emisiji "Odluka 2012" rekao je da su Beograđani glasali za ono što je vlast radila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.