Vučić:Nemoguće pomirenje SNS i SRS

Izvor: S media, 31.Okt.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:Nemoguće pomirenje SNS i SRS

Nije moguće pomiriti naprednjake sa radikalima jer te dve partije nemaju ništa zajedničko, rekao Aleksandar Vučić.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je za naprednjake nemoguće pomirenje sa Srpskom radikalnom strankom, jer te dve partije u političkom smislu nemaju ništa zajedničko.

Povodom odluke Haškog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tribunala da osudi Šešelja na 18 meseci zatvora zbog nepoštovanja suda, Vučić je rekao da bi po eventualnom povratku lidera radikala u Srbiju bilo nemoguće pomirenje.

Vučić i Čanak: Različiti stavovi o Konuzinu

Vučić i Čanak: O izveštaju o Kosovu se neće raspravljati

Vučić: Što pre promene u Srbiji

"Hiljadama kilometara smo daleko u budućnosti, a plašim se da su neki ostali u 1991. godini", rekao je Vučić Televiziji B 92.

On smatra da je greška učinjena pre 22 godine kada je pao Berlinski zid, jer se u Srbiji nije razumelo šta se tada u političkom i ideološkom smislu dogodilo, što je platio narod u Krajini i Republici Srpskoj.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.