Vučić: Nemam puno poverenje u SPS

Izvor: Akter, 15.Feb.2016, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nemam puno poverenje u SPS

Premijer i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema apsolutno poverenje u SPS i da bi bilo neprirodno da ga ima posle 2008. i mnogih drugih stvari koje je u prethodnom periodu proživeo

"Ne bi me iznenadilo ni da žele da ostanu s nama, ni da odu sa drugima", rekao je Vučić u intervjuu za Alo.

On je istakao da je, u opštoj trgovini koja postoji u Srbiji, naročito srećan što se ne plaši ujedinjavanja svih protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << SNS-a.

"Mislim da je politika rad, hrabrost i marljivost, a ne zbrajanje mogućeg i nemogućeg u mržnji protiv nekoga", rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje da li je moguće da se SPS okrene protiv naprednjaka ukoliko SNS ne bi imao natpolovičnu većinu i dodao:

"Pravo SPS-a je da radi ono za šta misli da je najbolje za njih, ali nemam apsolutno poverenje i bilo bi neprirodno da ga imam posle 2008. i mnogih drugih stvari koje sam u prethodnom periodu proživeo", rekao je.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.