Vučić: Jedini program im je mržnja, ne odgovaram uvredama

Izvor: Studio B, 11.Apr.2016, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Jedini program im je mržnja, ne odgovaram uvredama

Premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da SPS nema drugi program osim mržnje prema njemu, ali i da im neće odgovarati uvredama.

"Dobro je kad vidite šta stvarno misle o vama. To mi je valjda hvala što sam ih dve godine držao na vlasti, a da nisam morao", rekao je Vučić za današnji Blic, povodom uvreda koje su mu u subotu, pred konvenciju socijalista u Kombank areni, uputili trubači >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koji su nosili majice sa natpisom SPS Surdulica.

"Drugi program očigledno nemaju, osim mržnje prema meni. Jedini program im je mržnja", rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, socijalisti ne bi tako nešto skandirali onima koje vide na istoj strani.

"Sve najbolje im želim. To pokazuje ko je bio u pravu kad je od početka govorio šta može da se desi", rekao je premijer i lider naprednjaka.

Na pitanje da li misli da Ivica Dačić u sebi uzvikuje ono što su njegove pristalice skandirale, Vučić je rekao da nema odgovor na to, ali da mu nije naročito ni važno.

"Ja ću se boriti za pristojnu, modernu i uređenu Srbiju i neću im odgovarati uvredama", kazao je Vučić.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.