Vučić: Dosta kukanja, mora da se radi

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2014, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Dosta kukanja, mora da se radi

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je da situacija u Srbiji nije laka, ali da je vreme "da se prestane sa žalopojkama, kuknjavama, i da se radi".

Da pokažemo veru u sebe: Aleksandar Vučić  

"Vreme je da stvari uzmemo u svoje ruke, da počnemo da radimo, da se konačno izborimo protiv lopovluka, kriminala i korupcije i da pokažemo veru u sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koju nismo pokazivali decenijama, veru da možemo da uradimo nešto novo i da napravimo nešto više", rekao je Vučić na predizbrnoj konvenciji koalicije oko SNS-a.

 

Vučić je citirao ministra kulture u ostavci Ivana Tasovca koji je rekao da u Srbiji postoji "kultura kuknjave" i istakao da je vreme da se sa tim prestane.

 

On je dodao da se zalaže za punu političku stabilnost Srbije.

 

"Za razliku od drugih koji prizivaju ukrajinski scenario, za razliku od onih koji bi da lupaju zgrade državnih institucija, kao da će to neko drugi da plaća a ne građani Srbije, naša poruka je da je Srbiji bilo dosta i ratova i nemira, Srbija hoće mir, stabilnost, bolju ekonomiju, više posla za sve", rekao je Vučić.

 

Predsednik SNS-a je istakao da želi Srbiju u Evropskoj uniji, ali da podržava i saradnju sa Rusijom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.