Vlast će izazvati nerede na mitingu SNS

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2011, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vlast će izazvati nerede na mitingu SNS"

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vlast pokušati da izazove nerede na mitingu koji će SNS organizovati 5. februara u Beogradu.

On je na konferenciji za novinare pozvao građane da na tom skupu na miran i dostojanstven način iskažu svoje nezadovoljstvo trenutnom situacijom u državi.

"Mi nećemo i ne želimo tuniski, petooktobarski, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << niti bilo kakav sličan scenrario, povređivanje, nemire... Nezadovoljstvo možemo da iskažemo našim glasovima i našim brojem i promenimo vlast na taj način", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je zatražio od vlasti i da odgovori na pitanja i zahteve koje SNS postavlja već duže vreme "ozbiljnije nego što je odgovorio premijer Mirko Cvetković".

"Očekujemo da saznamo ko je pljačkao izbornu volju u Boru, ko je ubica Ranka Panića, kakvi su dalji planovi sa Telekomom, kada i na koji način možemo da razgovaramo o vanrednim izborima u Srbiji i promeni medijske scene", kazao je Vučić.

SNS, kazao je Vučić, osuđuje "nesposobnost vlasti" koja je rezultirala poskupljenjem ulja, mleka, goriva i najavom poskupljenja struje početkom marta.

Član Predsedništva stranke Zorana Mihajlović-Milanović kazala je na konferenciji da se SNS zalaže da se udeo akcize u ceni derivata smanji jer je najviši u regionu. Ona je izjavila da je liberalizacija koju je sprovelo Ministarstvo energetike novim Zakonom o akcizama "lažna", jer, kako je navela, građanima Srbije nije donela očekivane rezultate, pre svega, "efikasnije i ekološki bolje" derivate.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.