Vanredna skupština SNS 13. februara, biranje funkcionera tajnim glasanjem

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna skupština SNS 13. februara, biranje funkcionera tajnim glasanjem

Vanredna sednica Izborne skupštine Srpske napredne stranke biće održana 13. februara, odlučilo je večeras Predsedništvo te stranke u Novom Sadu, a svi stranački organi biće birani tajnim glasanjem.

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je da je 2015. godina bila teška za Srbiju koja se našla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << poput Hanibala pred Alpima i da je bilo pitanje da li će uspeti ili odustati.

"Mi smo uspeli na tom putu i otvaranjem prvih poglavlja pregovorima o članstvu u Evropskoj uniji postigli smo veliki uspeh i nema više te prepreke koju ne možemo preći. Bez vaše snage, narode, bez vaše podrške ne bismo uspeli. Želim da vama koji ste pobedili i ispisali novu stranicu srpske istorije čestitam. Vi, a ne ja, uspeli ste da otvorite prva poglavlja, ja sam na tome samo malo radio ", poručio je Vučić stranačkim kolegama, članovima i simpatizerima SNS u prepunoj sali Spensa kapaciteta.

Lider naprednjaka istakao je da ako na kraju tog puta budemo u Evropi, to je odlično, ali i upozorio da ’"ne pregovaramo i da nikada nećemo pregovarati o Evropi, već ćemo pregovarati zbog Srbije i za Srbiju, o našim pristojnim životima, o našem većem standardu, razvoju i napretku".

On je na mitingu najavio da će 13. februara biti održana Izborna skupština SNS, na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo stranke.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.