VUČIĆEV KEC U RUKAVU: Insajderka otkriva sve lopovluke u Beogradu

Izvor: Kurir, 13.Nov.2013, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆEV KEC U RUKAVU: Insajderka otkriva sve lopovluke u Beogradu

Kec u rukavu SNS želi da Vesna Ivić, bivša načelnica Gradske uprave, bude reizabrana na tu funkciju kako bi im pomogla u rasvetljavanju afera lidera DS

BEOGRAD - Svedok-saradnik!

Naprednjaci žele da Vesna Ivić, načelnica Gradske uprave u vreme Đilasovog mandata, ponovo bude izabrana na tu funkciju, saznaje Kurir. Ivićeva, koja je od 2008. bila na pomenutoj funkciji, uživa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << veliko poverenje naprednjaka. Međutim, njena stručnost nije jedini razlog zašto je naprednjaci vrbuju za novu upravu. Naime, prema rečima našeg izvora, Ivićeva je bila Đilasova desna ruka godinama, sve dok se nisu posvađali „na krv i nož“, pa SNS veruje da će ih uputiti u sve mahinacije bivšeg gradonačelnika!

Odličan insajder

- Ivićeva je bila najbliža Đilasova saradnica i naprednjaci veruju da zna sve o njegovim nezakonitim radnjama. Kako je početkom godine, posle svađe sa šefom, podnela ostavku, a ratne sekire nisu zakopali, naprednjaci tu vide šansu da je pridobiju i raskrinkaju sve afere bivšeg gradonačelnika - kaže izvor našeg lista i dodaje:

- Naprednjaci hoće da otkriju na šta je sve Đilas trošio gradski novac, a Ivićeva bi mogla da im bude odličan insajder. Mnogo je tu afera koje nisu otvorene i za koje javnost ne zna. Ivićeva je bila na visokoj poziciji, direktno upućena u Đilasove poslove, i sigurno je odlično obaveštena.

Okrenula leđa Đilasu

Vesna Ivić nije želela da komentariše naša saznanja. Na pitanje da li ju je neko iz SNS zvao i da li je raspoložena za saradnju s naprednjacima, Ivićeva je kratko poručila:

- Spremam slavu.

Ni Aleksandar Jovičić, šef odborničke grupe SNS, juče nije odgovarao na naše pozive.

Vesna Ivić je podnela ostavku na mesto načelnika Gradske uprave 30. januara 2013, a prema pisanju medija, to je učinila na Đilasov zahtev. Nakon burne rasprave na kolegijumu, Ivićeva je podnela ostavku, a prema rečima saradnika, gradonačelnik nije bio zadovoljan njenim učinkom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VUCICEV-KEC-U-RUKAVU-Insajderka-otkriva-sve-lopovluke-u-Beogradu

Izvor: medio.rs, 13.Nov.2013

Kec u rukavu SNS želi da Vesna Ivić, bivša načelnica Gradske uprave, bude reizabrana na tu funkciju kako bi im pomogla u rasvetljavanju afera lidera DS

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.