VUČEVIĆ PORUČIO: Đilas izmislio da su mu napali decu pa se sad preko pomagača sveti Vučićevoj deci

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2020, 14:36

VUČEVIĆ PORUČIO: Đilas izmislio da su mu napali decu pa se sad preko pomagača "sveti" Vučićevoj deci

Nakon snimka Dragana Đilasa u kom tvrdi da su njegova deca uplašena, jer se u blizini njihovog doma sa obližnje zgrade preko razglasa čulo "Ðilase lopove", oglasio se i Miloš Vučević, potpredsednik SNS.

- Dragan Đilas, samozvani političar ogrezao u kriminalu, tajkun i lopovčina, glumac amater i bestijalna lažovčina, kada je video da lažnim suzama nije postigao to što je želeo, angažuje plaćeničke, antisrpske medije da nastave monstruozne napade na decu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednika Aleksandra Vučića. Sve što pišu je laž! Sve je samo dokaz da su duvači, pištači i lupači dotakli dno dna!! Da su izduvali! A to što je Đilas izmislio da je neko napao njegovu decu, pa sad se ponovo preko svojih medijskih pomagača "sveti" Milici, Vukanu i Danilu, samo zato što nose jedno časno prezime, to je dokaz da Đilas nije samo lažov i lopov, već i monstrum. Takvi napadi moraju pod hitno da se zaustave! Moramo da sačuvamo našu decu od neljudi! - istakao je Vučević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Napade na decu direktno naložio Đilas, nije uspeo da suzama dobije ono što je naumio"

Izvor: B92, 05.Maj.2020

Član predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević najoštrije je osudio napade na decu predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića...On je u pisanoj izjavi naveo da je te napade "direktno naložio" opozicioni lider Dragan Đilas "zbog neuspelog pokušaja da suzama dobije ono što je naumio"..."Sramno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.