VP: SNS preti i kupuje glasove birača u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VP: SNS preti i kupuje glasove birača u Novom Sadu

Vojvođanska partija (VP) je saopštila je danas da je tu stranku u protelih nekoliko dana konaktiralo "stotine zabrinutih Novosađana", koji su ispitivani i kojima je prećeno od strane aktivista Srpske napredne stranke (SNS), a koji obilaze domove i popisuju glasove za ili protiv SNS i premijera Aleksandra Vučića.

VP je navela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je dobila poziv i od nekoliko predsednika skupština stanara koji traže pravnu pomoć, jer se imena i prebivališta njihovih stanara i komšija nalaze na unapred pripremljenim stranačkim spiskovima koje sa sobom imaju "anketari SNS" i na osnovu kojih se sprovodi "ispitivanje".

"U mnogo slučajeva bilo je i naknadnih telefonskih poziva iz centrale SNS-a u Novom Sadu u cilju dodatnih pritisaka za podršku SNS-u na predstojećim lokalnim izborima", upozorila je VP.

Stranka je pozvala građane da se suprotstave ovom "političkom nasilju, kriminalu i torturi", a OEBS i čitavu međunarodnu zajednicu da ozbiljnije prate političku situaciju i predizborne radnje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.