Uhapšeni članovi SNS u Nišu

Izvor: Blic, 25.Jul.2013, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni članovi SNS u Nišu

Bivša predsednika opštine Crveni Krst Lelica Kostić (55) uhapšena je zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj i oštetila budžet te lokalne samouprave za oko 3,5 miliona dinara, a Miloš Milovančević (35) aktuelni potpredsednik gradskog odbora SNS u Nišu zbog sumnje da je podstrekivao na ovo krivično delo.

Pod sumnjom da su pomogle u izvršenju zloupotrebe službenog položaja, privedene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su i zadržane i Tanja M.(42) i Milena V.(55), vlasnice dveju privatnih agencija.

Lelica Kostić bila je predsednik Opštine Crveni krst od septembra 2009. godine do prošle godine kao kadar Srpske radikalne stranke, kada je nakon promene vlasti prešla u SNS čiji je odbornik u Skupštini opštine.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kostićka i Milovančević osumnjičeni za korupciju

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jul.2013

Potpredsednik niškog SNS, bivša predsednica Opštine Crveni Krst i još 2 osobe osumnjičeni su da su kroz nelegalne ugovore oštetili Opštinu Crveni Krst za 3.5 miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...

Članovi SNS uhapšeni u Nišu

Izvor: Kurir, 25.Jul.2013

Privedeni su Miloš Milovančević, Lelica Kostić i još dve osobe zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj..NIŠ - Niška policija uhapsila je potpredsednika Gradskog odbora SNS i donedavnu predsednicu niške opštine Crveni krst...Niška policija lišila je slobode četiri osobe zbog osnova...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.