Ubedljiva pobeda SNS i u Beogradu!

Izvor: BKTV News, 17.Mar.2014, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiva pobeda SNS i u Beogradu!

Srpska napredna stranka osvojila je 43,6 odsto, odnosno 63 mandata, DS 15,8 odsto, odnosno 22 mandata, SPS-PUPS-JS 11,6 odsto tj. 16 mandata i DS S 6,5 odsto, odnosno devet mandata na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, saopštio je Cesid. Ostale liste nisu prešle cenzus.

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić je nešto ranije na konferenciji za novinare u sedištu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << stranke rekao da je uveren da će SNS i u gradskoj vlasti moći samostalno da formira izvršnu vlast.
Upitan kada će ta stranka saopštiti ime gradonačelnika, Vučić je zamolio za strpljenje, dodavši: “Za nekoliko dana”.
Onima koji nisu i ne veruju u projekat Beograd na vodi poručio da će SNS to napraviti.
“Uradićemo da naša zemlja bude drugačija, da se svi građani ponose Srbijom onako kako se ja večeras ponosim ostvarenim rezultatima”, rekao je Vučić.
Izvor: tanjug.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić: Rezultat u Beogradu solidan

Izvor: B92, 17.Mar.2014

Beograd -- Kandidat SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić izjavio je da je SPS u Beogradu ostvario solidan, ali ne i dobar rezultat...Antić nije zadovoljan rezultatom iako je, kako je rekao, u Beogradu osvojio 30.000 glasova više nego 2012. godine...On je čestitao SNS na izbornoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.