VUČIĆ I ŠAPIĆ DOČEKANI UZ OVACIJE I APLAUZ: Zajedno sa MLADIMA, SNS organoizovala koktel u Sava Centru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 13:35

VUČIĆ I ŠAPIĆ DOČEKANI UZ OVACIJE I APLAUZ: Zajedno sa MLADIMA, SNS organoizovala koktel u Sava Centru (VIDEO)

SNS organizuje koktel sa mladima u Sava Centru, na kome će se obratiti Aleksandar Vučić i Aleksandar Šapić

. Prisutnima se prvo obratio Aleksandar Šapić.

Predsednik Vučić kazao je da moramo još mnogo toga da uradimo na daljem unapređenju sistema obrazovanja i zdravstva, kao i da vratimo naše zanatlije iz inostranstva.

- Moramo još mnogo toga da radimo i dalje unapređujemo sistem obrazovanja i zdravstva. Verujem da za tri, četiri godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verovali ili ne, to više neće biti ni tema i tada ću biti ponosan i srećan - rekao je Vučić.

Istakao je da smo najviše izgubili zanatlija, od pekara do automehaničara i vozača i da treba te ljude da počnemo da vraćamo u sve delove Srbije.

Predsednik Vučić razgovara sa mladima koji su došli u velikom broju u Sava Centar. Prisutni su želeli da se fotografišu sa predsednikom.

- Beograd je bio i jeste grad koji će da pomogne mladim ljudima - kaže Šapić.

Govoreći o projektima u Beogradu, Šapić je posebno istakao Beograd na vodi.

- Beograd je glavni centar regiona, u koji dolaze ljudi ne samo da se dobro provedu, već i da se upoznaju sa kulturnom baštinom - ističe Šapić.

- Beograd je danas grad koji čeka na nova tri mosta. Vodilo se računa i o ekologiji. Pored velikih i važnih stvari, nismo zaboravili na brigu o ljudima. U poslednjih godinu i po dana doneli smo više dobrih socijalnih mera. Sve su to stvari koje su praktično jedna vrsta socijalnih mera, koje pomažu porodicama da bolje žive - kaže on.

- Pokrenuo sam priču o beogradskim splavovima, ne da bi oni nestali, ali moraju da budu sređeni, uređeni, moraju obale reka da nam budu lepe - ističe Šapić.

- Mislim da smo uspeli zaista od Beograda da napravimo pravu evropsku metropolu, u koju svako voli i želi da dođe. Mi, kada dođu praznici, nemamo slobodnih kapaciteta - kaže on.

- Kupićemo nove autobuse, nove tramvaje. Svaka opština, svako stajalište imaće isti standard kao na Terazijama. Izuzetno je važno da Beograd ravnomerno razvijamo, da Beograd i dalje bude lokomotiva razvoja čitave Srbije.

- Velika je obaveza svih nas da nastavimo da se borimo za naš grad. Naučio sam jednu stvar, da ne postoje velike i male stvari. Klupa u jednom parku je podjednako važno kao i mostovi i putevi. Želeo bih sa ovog mesta da poručim da u nedelju svi izađemo na izbore i da pokažemo šta znači zdrav, progresivan, human Beograd. Da pokažemo da se nećemo povlačiti ni pred kim. Da ćemo svojim primerom da pokažemo kako treba da izgleda pravi Beograđanin - rekao je Šapić.

- Mi koji radimo, mi i grešimo, ali zato iza nas ostavljamo stvari koje ovu zemlju čine boljom. Da ne mrzimo čak ni one koje je mržnja pojela - dodao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.