U pripremi novi zakon o ulaganjima – najavljena „seča“ propisa

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Okt.2013, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pripremi novi zakon o ulaganjima – najavljena „seča“ propisa

BEOGRAD - Novi moderan zakon o ulaganjima, koji će dati jednak tretman stranim i domaćim investitorima u Srbiji, je u pripremi.

 
Taj zakon predviđa uvođenje jedinstvenog šaltera i do detalja razrađen sistem pojednostavljivanja komplikovanih stvari, kao i realizaciju koncepta "kancelarije za brze odgovore", rekao je koordinator Ekonomskog saveta SNS Milenko Dželetović gostujući u nedelju, 13. oktobra, na Prvoj televiziji.
„Zakon predviđa pravu seču komplikovanih administrativnih procedura - naglasio je on dodajući da Srbija mora da poboljša investicioni ambijent, s obzirom da se u 2014. u Evropi i svetu naziru znaci ekonomskog oporavka.

Od početka naredne godine jednostavnije...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.