U SNS nema mesta za one koji rade protiv države

Izvor: Beta, 05.Avg.2014, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SNS nema mesta za one koji rade protiv države

POŽAREVAC, 5. avgusta 2014. (Beta) - Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić poručio je u utorak na sednici Glavnog odbora te partije da u SNS neće biti mesta za one koji ne budu radili u interesu države.

"Nemojte biti iznenadjeni reakcijom države na nešto što ste mislili da je pod velom tajni ili se odvija daleko od Beograda i bez uvida", poručio je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << članovima GO SNS.

Pomenuo je da nije istina sve što mediji pišu o korupciji, ali je kao tačne naveo izveštaje o tome da je novac od transakcija s košarkaškim klubovima završavao na računima privatnih firmi za "tobože izvršene usluge".

Vučić je obećao da više neće biti predsednik SNS ako ta stranka na narednim izborima ne postigne dobar rezultat.

Premijer je ponovio da je pred Srbijom "još teži period", i procenio da će se "svi oni koji žele da se Srbija ne menja, udruživati na razne načine i sprečavati napredak zemlje".

Vučić je najavio da će Srbija u narednom periodu imati najbržu zakonodavnu aktivnost u regionu i rekao da sve teške mere za cilj imaju boljitak gradjana.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić rukovodstvu SNS: Rezultati ili idem

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2014

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić poručio je utorak na sednici Glavnog odbora te partije da u SNS neće biti mesta za one koji ne budu radili u interesu države. ..Hoću da radite 12 sati, rekao je Aleksandar Vučić stranačkim kolegama.. .."Nemojte biti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.